Завантажити та скачати торренти українською


Microsoft Windows 7 (10 в 1) 7600 x86/x64 (Activated) Ukr

Нові коментарі

Нова тема   Відповісти
Сторінка:  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  наступна
Завантажуючі та активність
Автор Повідомлення
Hytro 
Модератор програм



З нами з: 15.02.08
Востаннє: 11.11.14
Повідомлень: 702

2011-01-15 00:54  
Microsoft Windows 7 (10 в 1) 7600 x86/x64 (Activated) Ukr



Версія: 7600.16385.090713-1255
Найновіша версія: 7600.16385.090713-1255
Захист: Вилікувано (активується автоматично)
Мова: Українська

Операційна система: Windows 7
Офіційний сайт: microsoft.com

Опис:
DVD-образ диска з усіма (окрім Enterprise) стандартними випусками чистої Windows 7 - Starter, Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate (x86), а також Home Basic, Home Premium, Professional, Ultimate (x64). При інсталяції можна обирати потрібну редакцію Windows 7, та по закінченні встановлення не потребує активації. Активація залишається після встановлення SP1! Пакет оновлень SP1 ставиться окремо. Нижче є лінк.
Системні вимоги:

Мінімальні вимоги до системи для нормальної роботи:
- Процесор — 1 ГГц (32 або 64 бітний),
- Оперативна пам'ять ОЗП — 1 Гб (для 64-бітної версії не менше 2 Гб, рекомендовано не менше 4 Гб);
- Жорсткий диск: 16 Гб вільного дискового простору (20 ГБ для 64-бітної версії);
- Відеоадаптер: з підтримкою DirectX 9, та 128Мб пам'яті (для підтримки теми Aero);
- Оптичний привід: DVD-R/W;
Скріншоти:


Корисні посилання:


* Українська тема для Windows 7

* Пакет оновлень SP1 для Windows 7

Джерело: Інше
zhashkiv 
Новенький



З нами з: 02.09.10
Востаннє: 23.11.14
Повідомлень: 5

2011-01-15 10:04  
Дякую!!! Ставаймо браття Українці до роздачіHappy
bodyanuch 
VIP



З нами з: 24.10.09
Востаннє: 19.11.14
Повідомлень: 1253

2011-01-15 10:07  
А який активатор використовується? І чому ісо-шка меншою стала?
Hytro 
Модератор програм



З нами з: 15.02.08
Востаннє: 11.11.14
Повідомлень: 702

2011-01-21 17:43  
bodyanuch написано:
А який активатор використовується? І чому ісо-шка меншою стала?

Активатор вживлено такий же як і у збірці Maxi Edition а він працює гарно Happy а чому ісо-шка менша вийшла не знаю Happy
Brodyaga 
Поважний учасник



З нами з: 12.12.08
Востаннє: 23.11.14
Повідомлень: 162

2011-01-21 19:25  
Активується автоматично???
Вперше таке бачу?!!!
Дайте будь-ласка скріни!!!

І, чи можна його на чистий хард ставити???
bodyanuch 
VIP



З нами з: 24.10.09
Востаннє: 19.11.14
Повідомлень: 1253

2011-01-21 19:30  
Звісно можна на чистий хард.
Скрін в прикріплені(вже поставив sp1).
Brodyaga 
Поважний учасник



З нами з: 12.12.08
Востаннє: 23.11.14
Повідомлень: 162

2011-01-21 19:32  
А що тут з XP Mod??
Хтось знає як його налаштувати???
bodyanuch 
VIP



З нами з: 24.10.09
Востаннє: 19.11.14
Повідомлень: 1253

2011-01-21 20:00  
Нічого не треба налаштовувати, просто у Властивостях ярлика виставляєш сумісність з ХР.
Звідки ти таке взагалі взяв? Вони всі однакові, тільки цей ще і активований!
Brodyaga 
Поважний учасник



З нами з: 12.12.08
Востаннє: 23.11.14
Повідомлень: 162

2011-01-21 20:31  
Просто хочу перейти на сімку!!!
Але хвилююсь щоб працювало все що в мене зараз на Xp, а для цього потрібен Xp мод...
І питаю чи він тут буде працювати!!!?

А щодо властивостях ярлика, то не всі програми так працюють!!! ( ну принаймні з тих що я пробував)...[/quote]
bodyanuch 
VIP



З нами з: 24.10.09
Востаннє: 19.11.14
Повідомлень: 1253

2011-01-21 20:46  
Якщо вони не працюватимуть з сумісністю, то взагалі не працюватимуть(в ХР і решти сімок окрім ультімайт і про ця штука є, але не працює).
Hytro 
Модератор програм



З нами з: 15.02.08
Востаннє: 11.11.14
Повідомлень: 702

2011-01-21 20:55  
Brodyaga написано:
Але хвилююсь щоб працювало все що в мене зараз на Xp, а для цього потрібен Xp мод...

Зараз весь софт робиться під Windows 7. Хіба що ти поціновувач старого софту і ігор 90х років Happy У мене на Вісті х64 спокійно йде NHL 2002. З сімкою проблем не має бути)
popo11_petro 
Новенький



З нами з: 01.01.11
Востаннє: 27.07.14
Повідомлень: 7

2011-01-21 21:01  
а цей віндовс провірку на майкрософті проходить ??

а нові оновлення активацію не збросять??
Hytro 
Модератор програм



З нами з: 15.02.08
Востаннє: 11.11.14
Повідомлень: 702

2011-01-21 21:07  
popo11_petro написано:

а цей віндовс провірку на майкрософті проходить ??

а нові оновлення активацію не збросять??

Активація залишається після встановлення SP1, який можна завантажити перейшовши за посилання який є у релізі. А що до перевірки то треба спробувати, оновлення теж мають ставити.
popo11_petro 
Новенький



З нами з: 01.01.11
Востаннє: 27.07.14
Повідомлень: 7

2011-01-21 21:08  
Hytro
Дякую!!! Буду пробувати!!!!
bodyanuch 
VIP



З нами з: 24.10.09
Востаннє: 19.11.14
Повідомлень: 1253

2011-01-21 21:12  
popo11_petro
Оновлення і сервіс пак ставляться на ура. Тільки якщо на сайті перевіряти, то скаже, що ключ вже задіяно на іншій копії(буде потрібна просто повторна активація).
popo11_petro 
Новенький



З нами з: 01.01.11
Востаннє: 27.07.14
Повідомлень: 7

2011-01-21 21:16  
bodyanuch
Ясненько!! Дякую!! Скачаю і попробую!!!
Brodyaga 
Поважний учасник



З нами з: 12.12.08
Востаннє: 23.11.14
Повідомлень: 162

2011-01-22 09:27  
А який краще собі поставити з цих версій???
bodyanuch 
VIP



З нами з: 24.10.09
Востаннє: 19.11.14
Повідомлень: 1253

2011-01-22 10:35  
Якщо комп'ютер має 2Гб і більше оперативки, то юльтімейт. Якщо менше, то хоум преміум. Якщо дуже вже старий(проц менше 2Ггц), то стартер.
Brodyaga 
Поважний учасник



З нами з: 12.12.08
Востаннє: 23.11.14
Повідомлень: 162

2011-01-22 10:50  
bodyanuch щИРО ДЯКУЮ!!!

А ще таке питання. Дрова в ньому є???
extraterrestrial 
Частий відвідувач



З нами з: 02.10.08
Востаннє: 25.06.14
Повідомлень: 45

2011-01-22 14:47  
Для х64 рекомендується мінімум 4Гб оперативки (перевіряв - у мене було 2, при запуску ОС залишається вільної так же, як і на ХР - десь 1400, але через хвилин 30 зостається лише 300 Sad (1))

Я буду чекати на інтегрований сервісний пакет, тобто на WINDOWS 7 Ultimate x64 SP1 Wave1 - тому що, як я помітив, при встановленні оновлень на вісь вона починає довше вантажитися і ти це помічяєш (вряд чи це через банальну фрагментацію файлів, швидш за все, існують більш істотні завади). А якщо встановлюєш ОС із інтегрованим пакетом, то по крайній мірі, психологічно не відчуваєш, що ОС вантажиться довше. Крім того, із достовірних джерел стало відомо, що мілкософт вже підписали збірку для windows 7 sp1, яка, правда, офіційно має оприлюднитися, здається, аж 31 березня.
Hytro 
Модератор програм



З нами з: 15.02.08
Востаннє: 11.11.14
Повідомлень: 702

2011-01-22 15:05  
bodyanuch написано:
Якщо дуже вже старий(проц менше 2Ггц), то стартер.

Ні, це не так тому, що 32 бітна Windows 7 Ultimate спокійно стане на процесор 1 Ггц, і оперативи 1 Гб і 128мб інтегровану відяху.
Стартер рекомендовано тим у кого оперативи 512 мб, і проц менше 1 Ггц. і відяха 64 мб.

Brodyaga написано:
А ще таке питання. Дрова в ньому є???

Всі Драйвера Windows 7 встановлює сама. У рідких випадках доведеться встановити дрова на відео карту.
Brodyaga 
Поважний учасник



З нами з: 12.12.08
Востаннє: 23.11.14
Повідомлень: 162

2011-01-22 15:15  
А якщо в мене 2,5 Гб оперативки, 256 відеокарта, і проц 2,01 ГГц. Ультімейт працюватиме нормально???
dr_stas 
Відео Гуртом - дизайнер
Відео Гуртом - дизайнер



З нами з: 21.07.09
Востаннє: 23.11.14
Повідомлень: 463

2011-01-22 15:29  
поставив з цього диска збірку starter перший раз, чи нормально, що не можна тему вибрати крім декількох стандартних і не можна встановити інші зображення на робочий стіл, і нема прозорості вікон?
і чим все це можна виправити?
extraterrestrial 
Частий відвідувач



З нами з: 02.10.08
Востаннє: 25.06.14
Повідомлень: 45

2011-01-22 15:35  
Brodyaga, якщо встановлюватимеш 32-бітну версію - то вважаю, цілком нормально
dr_stas, це обмеження редакції Starter. Хоча в інтернетах є спеціальна програма, яка дозволяє все-таки змінити тему в цій редакції. Я встановлював товаришу на нетбук. Погугли - і знайдеш, їх є декілька. Відносно прозорості вікон - те ж саме. Але я не шукав програму, яка робить це доступним на рівні ОС (навіть для ХР є такі утиліти, але вони страшенно хробашливі). А взагалі. прозорість ще й ресурси під'їдає. Якщо вони у тебе обмежені - то навіщо це, а якщо не обмежені - то навіщо тобі Starter?
особливості редакцій Windows 7
Hytro 
Модератор програм



З нами з: 15.02.08
Востаннє: 11.11.14
Повідомлень: 702

2011-01-22 15:44  
dr_stas написано:

поставив з цього диска збірку starter перший раз, чи нормально, що не можна тему вибрати крім декількох стандартних і не можна встановити інші зображення на робочий стіл, і нема прозорості вікон?
і чим все це можна виправити?

Опиши характеристики свого компа, можливо на ньому піде і щось вище за Starter Happy
Brodyaga 
Поважний учасник



З нами з: 12.12.08
Востаннє: 23.11.14
Повідомлень: 162

2011-01-22 19:14  
extraterrestrial написано:
Brodyaga, якщо встановлюватимеш 32-бітну версію - то вважаю, цілком нормально


Але в цій збірці тільки х64 і х86.. Де можна взяти активовану х32
bodyanuch 
VIP



З нами з: 24.10.09
Востаннє: 19.11.14
Повідомлень: 1253

2011-01-22 19:28  
Ото люди, не заплутуйте інших!
Неіснує такого як х32! Є 32-бітна система яку позначають х86 і є 64-бітна система, яку позначають х64. Тут просто співпало і через це багато хто сплутує.
extraterrestrial 
Частий відвідувач



З нами з: 02.10.08
Востаннє: 25.06.14
Повідомлень: 45

2011-01-23 02:35  
Наскільки мені відомо, стара х86 та нова x64 (вона ж x86-64, вона ж AMD64) - це не системи, а архітектури мікропроцесора. І лише встановлення операційних систем х64 дозволяє використовувати всі переваги архітектури сучасних процесорів х64!!! Здивований тим, що на скрінах бачу, як народ встановлює 32-бітні х86 версії вікон-7!!! Адже, встановлення х64 версії забезпечує зворотню сумісність - дозволяє запускати без проблем (у більшості випадків) додатки, спроектовані під стару 32-бітну архітектуру (х86)!!! Так, якщо ваша машина слабенька (скажімо, лише 2Гб оперативки, тощо) - тоді переваги х64 не будуть особливо відчутні, але якщо на сучасну потужну машину встановлювати 32-розрядну ОС - це, у меншій мірі, архаїчно, а об'єктивно - нівелює її міць!. Пригадайте, Windows 95 реалізувала 16-бітну архітектуру. Вловили напрямок, у якому йде рух?
satua 
Новенький



З нами з: 02.02.10
Востаннє: 26.07.13
Повідомлень: 1

2011-01-23 09:01  
В мене 32 бітні версії віндовсів хр і 7 бачать лише 2,5 гб оперативки хоча 7 показує що є всі 4 ! мені 3,2 б вистарчило ,переходити на 64 не хочу можна щось зробити ??? чи скидати планку ?
біос American megatrends
bodyanuch 
VIP



З нами з: 24.10.09
Востаннє: 19.11.14
Повідомлень: 1253

2011-01-23 11:56  
Треба таки переходити на 64, бо 32 бачить максимум 3гіга.
Ваш часовий пояс: GMT + 2 Години

Нова тема   Відповісти Сторінка:  1, 2, 3 ... 9, 10, 11  наступна




Лічильник